Iivari Mononen konsernin kesätyöt 2023

Jos monipuoliset työtehtävät kasvavassa ja kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä kiinnostavat, on meillä tarjota sinulle mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja.

Etsimme kesätyöntekijöitä pääkonttorillemme sekä tuotannon tehtäviin Kuhasalon kyllästämölle ja Karhunmäen höyläämölle Joensuuhun.

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI
Taloushallinnossa pääset tutustumaan kansainvälisen yrityksen talouteen. Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntilaskutuksen käsittely sekä muut kirjanpidon avustavat tehtävät.

MYYNTIASSISTENTTI
Myyntiassistenttina toimit päivittäisenä kansainvälisen myynnin tukena. Tilausten käsittely ja laskutus tulevat tutuksi kesätyöpestin aikana.

ERP-HARJOITTELIJA
ERP-harjoittelijana pääset suoraan operatiivisen liiketoimintamme ytimeen. Olet mukana toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisessä ja päivittäisenä tukena sen käyttäjille. Sinulla on kiinnostusta oppia uutta ohjelmistoista ja valmiutta työskennellä monipuolisissa tehtävissä.

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ PRIMATIMBERILLE
PrimaTimberillä pääset työskentelemään tuotannon tehtävissä, ja tehtäviisi kuuluu mm. tavaran vastaanotto ja purku, paketoinnit sekä muut tuotannon tukitehtävät.

Hakijoilta toivomme ennakkoluulotonta ja reipasta joukkuepelaajan asennetta. Töiden kesto sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus, videotervehdys tai jokin muu esittäytyminen osoitteeseen rekry@iivarimononen.fi. Haku on avoinna 12.3.2023 saakka. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Muistathan myös mainita, mihin tehtävään ensisijaisesti haet.

 

 

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset