PrimaTimber Oy Joensuun Höyläyspalvelun omistajaksi

PrimaTimber Oy on ostanut Joensuun Höyläyspalvelu Oy:n koko osakekannan.

  • Olemme tehneet Joensuun Höyläyspalvelun kanssa yhteistyötä useita vuosia ja sen rooli PrimaTimberin tuotantoketjussa on ollut merkittävä. Yrityskaupan myötä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet kehittää toimintaamme edelleen, kertoo PrimaTimberin toimitusjohtaja Joni Nousiainen.
  • Lisäksi haluamme laajentaa nykyistä tuotevalikoimaamme muun rakentamisen tuotteisiin, ja toteutunut kauppa tukee vahvasti tätä strategiaamme.

Joensuun Höyläyspalvelun liikevaihto oli viime vuonna 4,5 miljoonaa euroa. Höyläyspalvelujen lisäksi yhtiö valmistaa lujuuslajiteltua sahatavaraa asuinrakentamiseen. Kaikki sen 8 työntekijää jatkavat yhtiössä entisinä työntekijöinä.

  • Omistajuuden siirtyminen PrimaTimberille on luontainen jatkumo, ottaen huomioon yhtiöiden historian ja asiakaskentän. Lisäksi toteutunut kauppa avaa uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen, toteaa Joensuun Höyläyspalvelun toimitusjohtajana 31.7.2018 saakka toiminut Juha Lappalainen. Hän jatkaa yhtiössä uudessa roolissa.

PrimaTimberin liikevaihto oli viime vuonna 11,9 miljoonaa euroa, kasvua edelliseen vuoteen oli 6,2 %. Yhtiöllä on puunkyllästyslaitos ja varasto Joensuun syväsatamassa ja se työllistää seitsemän vakinaista työntekijää.

Jatkossa kummankin yhtiön päivittäiset operatiiviset vastuut ja toiminnot jatkuvat toistaiseksi entisellään ja niiden toimitusjohtajana toimii Joni Nousiainen.

 

PrimaTimber Oy valmistaa ja toimittaa laadukkaita lahonsuojattuja piha- ja puutarhatuotteita sekä komponentteja. Sen asiakkaita ovat tukku- ja vähittäiskaupan ketjut sekä lopputuotevalmistajat. Kuluttajatuotteiden päämarkkina-alueita ovat kotimaa, Länsi-Eurooppa ja Aasia. PrimaTimber Oy kuuluu Iivari Mononen Groupiin, joka on pohjoiskarjalainen perheyhtiö.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset