Haemme ERP-asiantuntija Iivari Mononen Oy:lle

ERP-asiantuntija Iivari Mononen Oy:lle

Etsimme vahvistusta ICT-tiimiimme. Oletko järjestelmäasiantuntija, jolla on palava halu oppia uutta ja kehittää konsernin tukitoimintojen lisäksi myös itseään? Hae mukaan jatkuvasti kehittyvään ja eteenpäin pyrkivään kansainväliseen liiketoimintaympäristöön.

Tehtävä

Tehtävänäsi tulisi olemaan toiminnanohjausjärjestelmien rakentaminen, kehittäminen ja päivittäisenä tukena toimiminen. Edellytämme hakijalta näkemystä ja kokemusta järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Looginen päättely, kokonaisuuksien hahmottaminen ja ongelmanratkaisutaidot ovat DNA:ssasi. Senior-status ei ole välttämätön, joukkuepelaajan luonne sen sijaan on. Tehtävään voi tulla monenlaisella koulutustaustalla, mutta jokin teknisen puolen koulutus ei olisi pahitteeksi. Koulutusta tärkeämpänä näemme kuitenkin asenteen ja aidon kiinnostuksen järjestelmiä kohtaan. Työkavereita sinulla tulisi olemaan yli 200 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa, joten työtehtävien hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa.

Välillä työ on itsenäisesti asioiden eteenpäin vientiä, välillä taas kimpassa ongelmien ratkaisua. Apunasi tulee kuitenkin aina olemaan ICT-tiimi, johon voit luottaa. Organisaatiomme kasvaessa myös järjestelmien käyttöönotto on ajankohtaista. Tällöin työ voi olla kausiluonteista, joten ajoittainen kiire ja aikataulupaineet eivät saa säikäyttää.

 

Mutta mitä meillä olisi tarjota sinulle?

Huippu ICT-tiimi, joka tukee ja sparraa. Monipuoliset työtehtävät vahvasti kehittyvässä ja eteenpäin pyrkivässä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Mahdollisuuden kehittää konsernin järjestelmiä. Vapautta työn tekemiseen. Konsernin politiikan mukaisen bonusjärjestelmän. Kulttuuri- ja liikuntasetelit ja paljon muuta.

Kaiken tämän kauneuden lisäksi tulet kohtaamaan myös haasteita ja vaikeitakin hetkiä, ne kasvattavat ja kuuluvat toimenkuvaan. Niistä kuitenkin selvitään vahvan yrityskulttuurimme ansiosta, jonka keskiössä on kaveria ei jätetä – tyyppinen ajattelu.

 

Kiinnostuitko?

Jos kolahti, niin lähetä hakemus ja CV, esittelyvideo, portfolio tai jokin muu esittäytyminen 26.5. mennessä osoitteeseen rekry@iivarimononen.fi. Voit myös vinkata hausta eteenpäin. Pidä kiirettä, täytämme paikan sopivan tyypin osuttua kohdalle. Lisätietoja voit kysellä tulevalta esihenkilöltäsi Ilona Rannikolta, puh. 040 7292935.

 

Iivari Mononen on suomalainen, perheomisteinen konserni. Valmistamme kyllästettyjä puutuotteita sekä rakennamme ja ylläpidämme tele- ja sähköverkkoja. Konserniin kuuluvat Scanpole Oy, PrimaTimber Oy ja Exsane Oy. Emoyhtiö Iivari Mononen Oy on perustettu vuonna 1952 ja sitä luotsaa suvun kolmas sukupolvi. Konsernissamme työskentelee yli 200 ammattilaista neljässä maassa, ja tuotteitamme on viety 70 maahan. Vuonna 2022 konsernimme liikevaihto oli 84,1 M€.

Perheyhtiön luonne ja arvot ovat säilyneet kasvavassa yrityksessämme läpi vuosikymmenien. Mutkattomuus, reiluus ja ennakkoluuloton ratkaisukeskeisyys viitoittavat jokapäiväistä tekemistämme.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset