Iivari Mononen Group jatkoi tasaista kasvuaan

TIEDOTE / 24.4.2019

Iivari Mononen Group jatkoi tasaista kasvuaan

Iivari Mononen -konsernin vuosikertomus ja tilinpäätös kertovat yhtiön tasaisesta kasvusta myös vuonna 2018. Konsernin liikevaihto oli 59,9 miljoonaa euroa kasvaen 6,0 % edelliseen vuoteen verrattuna.

Toimitusjohtaja Ari Monosen mukaan vuotta 2018 leimasivat niin onnistumiset kuin valmistautuminen markkinoiden muutoksiin.

  • Huomattavin menestys saavutettiin kestopuu- ja rakennustuoteliiketoiminnan puolella, joka laajeni yrityskaupan kautta. PrimaTimber Oy:n pitkäjänteinen työ tuotti kasvua ja Joensuun Höyläyspalvelu Oy:n yrityskauppa kasvatti tuotevalikoimaamme.

Kotimaassa haasteita on tuonut sähkö- ja verkostoalaa kuormittava kilpailu ammattitaitoisesta työvoimasta sekä aliurakoitsijoista. Verkostorakentaminen on jatkossa suuntautumassa yhä enemmän projektirakentamisesta pitkäaikaiseen kunnossapitoon.

  • Ison-Britannian Brexit -sopimuksen epävarmuus varjosti osaltaan pylväsliiketoiminnan vakautta. Tästä huolimatta ScanPole -ryhmän pylväsliiketoiminta voitti kaksi merkittävää puitesopimusta Isossa-Britanniassa, kertoo Ari Mononen.

ScanPole -ryhmällä on asiakkaita peräti 21 maassa ja tuotantoa Suomessa, Norjassa sekä Iso-Britanniassa. Konsernin pylväsliiketoiminnan liikevaihdon ennustetaan kasvavan maltillisesti vuonna 2019.

Konsernin henkilöstö kasvoi 169 työntekijään. Suurin osa työntekijöistä on Suomessa, yhteensä 126 henkilöä.

  • Suurin yksikkömme on yhä Nurmeksen Höljäkässä, mikä on meille pohjoiskarjaisena perheyhtiönä kunnia-asia, toteaa Ari Mononen tyytyväisenä.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, Ari Mononen  /   Puh. 0400 803 040
Iivari Mononen Group -vuosikertomus 2018 ladattavissa täältä: https://www.iivarimononen.fi/yrityksemme/materiaalit/

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset