Iivari Mononen -konsernin talous- ja henkilöstöjohtajaksi Simo Saastamoinen

Iivari Mononen -konsernin uudeksi talous- ja henkilöjohtajaksi on nimitetty 1.11.2023 alkaen Simo Saastamoinen. Talousjohtajana toiminut Kaj Källarsson siirtyy jääkiekon SM-liigajoukkue HPK:n toimitusjohtajaksi jatkaen nykyisessä tehtävässään 30.11.2023 saakka.

”Simo tuo mukanaan paljon kokemusta ja kansainvälistä osaamista konserniimme. Tervetuloa tiimiin!”, toivottaa toimitusjohtaja Ari Mononen.

Saastamoinen on tehnyt pitkän uran kansainvälisissä yrityksissä ja on viimeksi toiminut konepajakonserni Keslassa sekä toimitus- että talousjohtajan roolissa. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

”On hienoa päästä mukaan Iivari Mononen -konsernin voimakkaasti kehittyvään kansainväliseen liiketoimintaan ja samalla edetä puunjalostuksen arvoketjussa eteenpäin teknologiatoimittajakentästä itse varsinaiseen puunjalostusprosessiin.  Edessä on paljon mielenkiintoista tekemistä ja kohtaamisia eri puolilla konsernin organisaatiota, joten odotan innolla tiimityömme käynnistymistä marraskuun alussa.”, kommentoi Simo Saastamoinen uutta tehtäväänsä.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset