Jukka Samola Exsane Oy:n toimitusjohtajaksi

Jukka Samola Exsane Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

 

Jukka Samola on nimitetty verkostourakointiyhtiö Exsane Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Samolan edeltäjä Martti Mäkiranta jää eläkkeelle heinäkuun alussa.

  • Uskon, että Exsane Oy:n palvelut vastaavat hyvin asiantuntijaorganisaatioina toimivien verkkoyhtiöiden tarpeisiin. Sähköverkkoalalla on toimittu viime vuodet pitkälti toimitusvarmuuden ehdoilla ja panostus on kohdistunut ensisijaisesti häiriöttömään sähkönjakeluun. Tulevaisuudessa kaapelointi-investointien osuus hieman vähenee, ja nykyisten verkkojen kunnossapito tulee lisääntymään, toteaa Jukka Samola.

Jukka Samola on koulutukseltaan sähkövoimainsinööri ja tuntee Exsane Oy:n 15 vuoden ajalta. Viimeiset 3 vuotta hän on työskennellyt yhtiön operatiivisena johtajana.

  • Yhteisrakentaminen tulee lisääntymään perinteisen verkonrakentamisen ohella. Haluamme edelleenkin olla yksi alan kehittäjistä, unohtamatta joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Jukka Samola tulee viemään Exsane Oy:tä vakaasti eteenpäin alan automatisoituessa vahvasti. Saman aikaisesti alalla tarvitaan jatkuvasti sähköalan ammattilaisia, kertoo Exsane Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Mononen.

Ari Mononen kiittää lämpimästi peräti 42-vuotisen työuran sähköverkon rakentamisen ja palveluiden parissa päättävä Martti Mäkirantaa tämän panoksesta yrityksen kehittämisessä sen voimakkaan kasvun vuosina.

  • Haluan myös osaltani kiittää kollegoita ja yhteistyökumppaneita hyvästä ja vaiherikkaasta yhteistyöstä näiden vuosien varrella, sanoo Mäkiranta.

 

Lisätietoja:

Ari Mononen, hallituksen puheenjohtaja
+ 358 40 080 3040

 

Exsane Oy kuuluu kotimaiseen, perheomisteiseen Iivari Mononen Groupiin. Vuonna 2018 Exsane Oy:n liikevaihto oli 9,5 miljoonaa euroa, kasvaen 26 % edellisestä vuodesta. Yli 50 työntekijää työllistävän yhtiön toimipisteet sijaitsevat Porvoossa, Pälkäneellä, Joensuussa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Exsane Oy toimii muun muassa pääurakoitsijana yli 20 miljoonan suuruisessa verkkojen yhteisrakentamishankkeessa Pälkäneellä, Pirkanmaalla

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset