Henkilökuvassa ICT-johtaja Ilona Rannikko

Ilona Rannikko on Iivari Mononen -konsernin ICT-johtaja

Joulukuun 2021 alusta alkaen Ilona Rannikko on toiminut uudessa virassaan Iivari Mononen konsernin ICT-johtajana. Hän siirtyy toimeen yhtiön sisällä, toimittuaan aikaisemmin ERP-päällikkönä. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden insinööri.

Rannikko tuli Iivari Monoselle vuonna 2013 tekemään ERP-järjestelmän hankintaan liittyviä toimenpiteitä, ja vuodesta 2015 lähtien on ollut käyttöönottamassa sekä kehittämässä järjestelmää.

ERP:tä (Enterprise Resource Planning) – suomeksi toiminnanohjausjärjestelmää – käytetään Iivari Mononen konsernissa monipuolisesti: ”Käytännössä siellä ovat tilaukset, toimitukset, laskutukset, tuotannonohjaus, töiden kirjaukset, varastonhallinta ja tietysti kaikki talouden hallinnon toiminnot”, kuvailee Rannikko keskeistä työkaluaan.

ICT-johtajan vastuualueeseen liittyvät myös perinteiset tietotekniikkaan liittyvät toiminnot: “Tämän nimityksen myötä, muodostimme myös uuden tiimin, joka vastaa entistä tiiviimmässä yhteistyössä konsernin ICT-toiminnoista (järjestelmät, yhteydet ja laitteet)”.

Ilona Rannikko toimii esihenkilönä ICT-tiimilleen, mutta on mukana käytännön työssä itsekin. ”Meillä on tiimi, jonka sisällä työtehtävät jaetaan joustavasti tilanteiden mukaan. Tiimissämme on osaavia ammattilaisia, joiden työpanos on äärimmäisen tärkeää.”

”Kun tekemämme jutut toimivat, on muiden helpompaa onnistua työssään”

”Kun meidän tekemät jutut toimivat, on muiden helpompaa onnistua työssään”, Rannikko kuvailee. ”Olemme jo tehneet paljon kehitystyötä, mutta aina löytyy jotain mitä voi kehittää vielä paremmaksi.”

”Kunnianhimoni on tehdä työni niin hyvin kuin mahdollista ja jalat maassa”, tuore ICT-johtaja Rannikko kuvailee työskentelymottoaan.

ICT-johtaja Ilona Rannikko on Iivari Mononen -konsernin johtoryhmän jäsen.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uratarinat