Reliable and up-to-date solutions for sustainable utility networks

Global operations and decades of experience

Treated timber from Nordic forests for a range of uses

Iivari Mononen Group provides sustainable and lasting solutions for building and maintaining infrastructure networks.  Our three top-quality brands include poles, impregnated wood products and services for infrastructure networks.


Follow us on Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Verkostoasentajia sähköverkon tarkastus- ja asennustehtäviin Joensuun alueelle!

Verkostoasentajia sähköverkon tarkastus- ja asennustehtäviin Joensuun alueelle!Verkostoasentajia sähköverkon tarkastus- ja asennustehtäviin Joensuun alueelle!

Meille itsenäiset ja kokeneet ammattilaiset ovat yrityksen arvokkain voimavara. Nyt vahvistamme oma-aloitteisten ammattilaisten joukkoamme verkostotarkastajilla / -asentajilla Joensuun alueella. Työsuhde on määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva.

Odotamme sinulta verkostoasentajan koulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkkojen tarkastus- tai rakennustöistä. Tehtäväsi edellyttävät myös B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme suorittamiasi sähköalan tutkintoja – erityisesti koulutus sähkönjakeluverkon kunnossapitotarkastuksesta katsotaan eduksi. Tarvittaessa järjestämme täydentävää koulutusta.

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa verkoston kunto- ja asennustarkastuksista 0,4-20kV jännitealueella. Maalla ja ilmassa tehtävien tarkastusten ohella tarjoamme monipuolisesti myös muita sähkö-, tele- ja ulkovalaistusverkon tehtäviä.

Kerro meille osaamisestasi, ja jätä vapaamuotoisen hakemus 18.4. mennessä osoitteella: rekry@exsane.fi. Lisätietoja työnkuvasta antaa Janne Salokannel 050 342 6380.

Exsane oy:n palvelut kattavat sähkö-, katuvalo- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Metsäpalvelumme raivaa sähkölinjoja niin ennakoiden kuin suurhäiriötilanteissa. Toimimme ympäri Suomea 70 ammattilaisen voimin. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Porvoossa, Heinolassa, Pälkäneellä, Mikkelissä ja Kuopiossa.

#exsane #sähköverkko #arkeaturvaamassa #sähköverkonsankarit #työturvallisuus #rekry #rekrytointi #terveenäkotiin
... See MoreSee Less

Aurinkoista naistenpäivää ☀️
Wishing you a sunny International Women’s Day ☀️

Aurinkoista naistenpäivää ☀️
Wishing you a sunny International Women’s Day ☀️
... See MoreSee Less

Hankintaesimieheltä vaaditaan metsätyökelpoisuutta 💪 💪 – ”Kuntomaraton tuntuu joskus helpommalta”, sanoo Scanpolen Erkki Lehtovaara

Hankintaesimiehen työ vaatii monenlaisia ominaisuuksia ja taitoja. Scanpolen Pielisen Karjalan ja Pohjois-Savon alueilta puuta ostava Erkki Lehtovaara nostaa tärkeäksi metsätyökelpoisuuden, jota vaaditaan sopivien pylväspuiden leimaamisessa.

- Raskaimmat leimauspäivät paksussa nuoskalumessa ovat sellaisia, että kuntomaraton tuntuu helpommalta.

Lehtovaara tietää mistä puhuu, sillä hän on koko ikänsä liikkunut aktiivisesti. Muun muassa hiihdossa, juoksussa, pyöräilyssä ja soudussa kilpailleen miehen tasosta kertoo se, että 50-vuotislahjaksi hän juoksi sata kilometriä.

- Se oli hyvin mielenkiintoinen tutustuminen omaan mieleen ja siihen, miten fyysinen suoritus muuttuu henkiseksi suoritukseksi, hän sanoo.

Tervetuloa puukaupoille! Ostamme pylväitä ja pylväsaihioita mäntyvaltaisilta leimikoilta. Hankintaesimiestemme kaikki yhteystiedot ja alueet löydät täältä: www.scanpole.com/yhteystiedot/hankintaesimiehet/

.scanpole.com/yhteystiedot/hankintaesimiehet/

#scanpole
com/yhteystiedot/hankintaesimiehet/

#scanpole
ystiedot/hankintaesimiehet/

#scanpole
nkintaesimiehet/

#scanpole
simiehet/

#scanpole
canpole #pylväs upylväs
... See MoreSee Less