Kaj Källarsson Iivari Mononen konsernin talousjohtajaksi

Kaj Källarsson (36) on nimitetty Iivari Mononen konsernin talousjohtajaksi. Hän tulee vastaamaan koko konsernin taloushallinnosta ja talouden raportoinnista. Kaj Källarsson on myös konsernin johtoryhmän jäsen.

– Kajn laaja kokemus kansainvälisestä yritystoiminnasta ja talousjohtamisesta tuo meille uutta ja monipuolista näkemystä, iloitsee toimitusjohtaja Ari Mononen.

Källarssonilla on yli 12 vuoden kokemus rahoituksesta ja yrityspankkiliiketoiminnasta. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä Nordean Corporate and Investment Banking -yksikössä Helsingissä. Lempäälästä kotoisin oleva Källarsson on opiskelut kansainvälistä kauppaa Tampereella ja rahoitusta Amsterdamissa.

– Olen pitkään halunnut päästä työskentelemään pankkisektorilta teollisen liiketoiminnan pariin. Olen seurannut useamman vuoden yhtiön toimintaa ja arvoja, joten on hienoa päästä mukaan joukkueeseen, joka vie Iivari Mononen -konsernia vahvasti eteenpäin, iloitsee Källarsson, joka muuttaa perheineen Joensuuhun Etelä-Suomesta.

Nykyinen konsernin talousjohtaja Janne Monni siirtyy kesän aikana Norjaan vastamaan konserniin kuuluvan ScanPole -ryhmän pylväsliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset