2017: Kasvun ja onnistumisten vuosi

Iivari Mononen -konserni palasi kasvu-uralle vuonna 2017. Konsernin liikevaihto oli 56,1 miljoonaa euroa kasvaen 8,7% edelliseen vuoteen verrattuna.

Toimitusjohtaja Ari Mononen iloitsee erityisesti strategisten painotusten menestyksekkäästä toteutumisesta.
– Onnistuimme Exsane Oy:n palveluliiketoiminnan strategiamuutoksessa, kun siirryimme alihankkijasta pääurakoitsijaksi. Kasvua palveluliiketoiminnassa tuli peräti 136%.

PrimaTimber Oy:n kestopuuliiketoiminnan puolella toiminnan ja tuotteiden laatu parantui entisestään, mikä mahdollisti volyymin kasvun.

ScanPole -ryhmän pylväsliiketoiminnan ydin pysyi perinteisellä Iso-Britannian markkina-alueella ja vuosi oli pylväsliiketoiminnassa tasaisen kasvun aikaa. Asiakkaita ScanPole -ryhmällä oli 14 maasta ja tuotantoa Suomessa, Norjassa sekä Iso-Britanniassa. Konsernin pylväsliiketoiminnan liikevaihdon ennustetaan kasvavan maltillisesti vuonna 2018.

Konsernin henkilöstö kasvoi 25%, 150 työntekijään.

– Toimintamme kantavana voimana ovat vuodesta toiseen olleet perheyhtiömme arvot sekä osaava ja omistautunut henkilökunta. On hienoa lähteä yhdessä rakentamaan tulevaisuuden kasvua, toteaa Ari Mononen tyytyväisenä.

Voit lukea Iivari Mononen Group -vuosikertomuksen 2017 täältä.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset